JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDFJASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Jurn Vudoll
Country: Cameroon
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 18 April 2012
Pages: 355
PDF File Size: 15.20 Mb
ePub File Size: 8.8 Mb
ISBN: 286-3-32361-457-2
Downloads: 64757
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikazil

Petu grupu predvodi Hadin Zenelji, u kojoj je i njegov sin Arben. Pored ovoga, registrovan je i kao kradljivac automobila. Poznati su kao razbojnici, nasilnici i kradljivci vozila. Obijaju prodavnice, magacine, stanove i vozila. Kao nasilnici, u valjevskom kraju poznati su Predrag i Zqgrebacka.

Policija ima saznanja da se bave i trgovinom narkoticima.

Policija ima informacije da je povezan sa narko-dilerima iz Beograda. Navodno, nedostaju materijalni dokazi da bi se krivci priveli ruci pravde. Glavni razlog ovih zagrfbacka borbi je primat i teritorija za kriminalne poslove.

Mafija – PDF Free Download

SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. U ovom gradu na Moravi nema pojedinaca koji se bave kriminalom. Tamo nije identifikovana nijedna grupa. Registrovani su i kao narkomani. Povezali su se i sa pojedinim radnicima MUP-a, ali i Carine. U vezi je i sa novopazarcem Safetom, od koga, prema operativnim saznanjima, otkupljuje devojke.

  DESCARGAR DICCIONARIO METAPOLIS DE ARQUITECTURA AVANZADA PDF

Zvorniku i Bijeljini, koju, zatim, miksuju i preprodaju. To se najbolje vidi na primeru Beograda. Izvesni Branislav i Milun stavljeni su u kategoriju onih koji se ne gade ni od jednog kriminalnog posla. Pojedinci iz grupe, prema poslednjim policijskim saznanjima, bave se i trgovinom narkoticima.

U Srbiji je postojala mafija do Do danas ubice nisu otkrivene. Policija ih je sve evidentirala i na jednom mestu sakupila podatke. U njima organizuje i trgovinu belim robljem. We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Prethodno falsifikuju sve potrebne papire, a vozila zagrebxcka, po pravilu, u zemljama iz kojih su ukradena – skinuta sa osiguranja. Automobile preprodaju na Kosmetu i u Makedoniji.

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Preko jasns veza devojke kupuje u Moldaviji, Rusiji i Rumuniji. Mnoge objekte pokupovao je i po raznim zemljama Evrope. Nekoliko puta je pritvaran, ali se uvek izvukao. Vrlo su agresivni, drski i bezobzirni. Narkotike nabavljaju u Bugarskoj i Turskoj. Registrovan je kao veliki narkodiler. NJihova policijska karakteristika glasi: Naravno, malo se toga vodi na njihova imena. Za razliku od Novog Sada, babkc Kragujevcu kao da nema privrednog kriminala.

Robu odnose u Crnu Goru i prodaju. Vozila se kradu po celoj Evropi, a preprodaju u Jugoslaviji. Prvo mesto pripalo je jednoj dami.

  CISCO SG300-28 DATASHEET PDF

Jedna od prvih kriminalnih grupa jeste i ona koju predvodi izvesni Miljko. Haxa je jedno vreme bio komandir policije u Kosovskoj Mitrovici. Borba za prostor i nove poslove nastavljena je i dalje. Gaborov je pre izvesnog vremena likvidiran u svom automobilu.

Neki od njih imaju i firme ili u zakup uzimaju kafane i lokale. Jovan i Milisav su vlasnici privatnih firmi u Jasn. Prema policijskim saznanjima Zemunska grupa se krajem Your consent to our cookies if you continue to use this website.

Okupljaju se, dogovaraju, spremaju strategiju odbrane Medicinska mafija – GSPL.

Jasna Babić – Zagrebačka Download – Link 4share

Jedna od ekipa poseduje i agenciju za registraciju i preregistraciju motornih vozila. Usput organizuju i prostituciju. Izvesni Velislav iz Prokuplja trguje belim robljem, ali i vara, falsifikuje isprave Usput taje i porez.

Izuzetno je bogat i trenutno poseduje nekoliko lokala. U tom poslu imali zagtebacka velikog saradanika iz Batajnice.